StoryEditorOCM
KulturaQUEEN NIGHT U SOLITUDU

"Queen Real Tribute band" izveo najveće hitove legendarnog benda

Piše DV
3. kolovoza 2019. - 13:28
Nakon sinoćnje projekcije glazbenog filma "Bohemian Rhapsody" brojni su sugrađani i dubrovački turisti u kampu Solitudo grupacije "Valamar" imali prigodu uživati u kvalitetnom koncertu "Queen Real Tribute bend" i nezaboravnim pjesmama legendarne grupe koju je predvodio Freddie Mercury.

Fredie je postao i ostao povijesna ikona rock kulture, a njegov "Queen" je promijenio povijest rocka, od scenografije svojih nastupa do “ludih“ frizura i blještavih Freddievih kostima. A izvrsni "Queen Live Tribute band" u kampu Solitudo je oživjeo trenutke slavne i ne tako davne prošlosti, podsjetivši sve koji su mu nazočili na nekas opća mjesta rocka. Vrijedi naglasiti da je i sam management "Queena" podržao njihove nastupe s kojima su krenuli još prije 12 godina.

Grupu "Queen Live Tribute band" čine profesionalni glazbenici koji su o u Dubrovniku priredili spektakularni showm kao što to čine gdje god se pojave, posvećuju jednaku, fascinantnu pažnju scenskom nastupu: nose identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, koriste model gitare baš kao i Brian May te sviraju kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarali originalni Queen zvuk.

Sve to posjetitelji koncerta su pozitivno komentirali, a neke od ocjena su "bili su dobri, dramatično dobri" ili "izvrsno su skinuli Mercuria".
 
19. travanj 2024 01:38