StoryEditorOCM
KulturaROMAN ERICHA KÄSTNERA U REŽIJI LEE ANASTAZIJE FLEGER

PREMIJERA U KMD-U "Blizanke" u petak na dubrovačkoj sceni

Piše DV
14. ožujka 2019. - 11:12
U Kazalištu Marina Držića sutra se bliži premijera predstave za djecu "Blizanke", sutra, u petak15. ožujka u 19 sati - komad prema tekstu Ericha Kästnera adapatirala je Nikolina Rafaj, a režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger. U naslovnim ulogama djevojčica Lujze i Lote su Irena Tereza Prpić i Vini Jurčić a u podjeli su također: Srđana Šimunović, Hrvoje Sebastijan, Marija Šegvić, Glorija Šoletić, Izmira Brautović i Boris Matić. Video najavu potpisuje Palm Productions / Miran Brautović.

Blizanke je roman njemačkog književnika Ericha Kästnera, autora dječjih romana kojih se uvijek rado prisjećamo poput “Emila i detektiva“, „Letećeg razreda“ i brojnih drugih. Roman „Blizanke“ doživio je veliki uspjeh diljem svijeta i preveden je na mnoge svjetske jezike, a postao je još i poznatiji kada je po njemu snimljen nezaobilazni film “Zamka za roditelje”.
Iduće izvedbe su: pretpremijera: 14. ožujka u 19h, premijera: 15. ožujka u 19h, reprize 16. ožujka u 19h & 17. ožujka u 11h. Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta (tel. 020 321 088) ili online putem www.kmd.hr / www.ulaznice.hr

Video najavu premijere pogledajte OVDJE.
26. travanj 2024 02:19