StoryEditorOCM
KulturaČESTITAMO!

Marta Kekez učenica generacije Umjetničke škole Luke Sorkočevića, najbolji učenik Nikša Car, a ovo su najbolji po odjelima

Piše B. L.
19. srpnja 2024. - 23:35

Nastava je završila, svjedodžbe su podijeljene, nema više aktivnosti, vježbi, proba, seminara... Mnogi maturanti upisali su željeni fakultet, neki čekaju nove rokove... Ostali čekaju početak nove školske godine, a dotad uživaju! 

Međutim, kraj školske godine je vrijeme kad treba povući crtu i vidjeti tko se posebno trudio, čiji se rezultati ističu, tko je uložio vremena i energije, pokazao volju, disciplinu, odgovornost i na koncu najvažnije - znanje. Upravo su to napravili u Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića, a prigodne nagrade dobili su oni najbolji. 

Učenica generacije tako je Marta Kekez, a najbolji učenik Umjetničke škole Luke Sorkočevića Nikša Car. Valja dodati kako su oboje upisali akademiju, što njihov uspjeh čini još većim! 

Također, nagrađeni su i najbolji učenici po odjelima u toj školi: sa Slikarsko-dizajnerskog odjela je to Ana Kužnin (SGŠ), s Gudačkog odjela Paula Ćatić (OGŠ) i Iva Nodilo (SGŠ), Josip Radović (OGŠ) i Mia Klinac (SGŠ) s Klavirskog odjela, s Teoretskog odjela su to Franko Biljan (OGŠ) i Lovro Marković (SGŠ), s Puhačkog odjela Brigita Režić (OGŠ) i Ana Burić (SGŠ), s Gitarskog odjela Daris Omerčahić (OGŠ) i Kristijan Žerovnik (SGŠ), s Općeobrazovnog odjela Ivan Ruben Urošević (SGŠ) te s Baletnog odjela Iris Selecki (OGŠ) i Klara Jerinić (SGŠ).  

06. rujan 2024 21:31