StoryEditorOCM
KulturaNEMA MJESTA ZABRINUTOSTI

Filmska ekipa priprema današnji set za snimanje od 17 sati popodne do 1 iza ponoći. Izbjegavajte ulaz preko Pila

Piše dv
11. veljače 2022. - 14:01

Za danas je za predio povijesne jezgre Grada i Pila najavljeno snimanje filmskih scena TV- serijeTom Clancy's Jack Ryan. U Dubrovniku su, tako, već stigli John Krasinski koji tumači glavnu ulogu te Michael Peñu i Michael Kelly. Snimanje visokobudžetne Amazonove serije traje već nekoliko dana.

image
Traju pripreme za popodnevno snimanje
čitateljica

Inače, dio starijih sugrađana koji nisu u tijeku aktualnih filmskih događanja pitao nas je o kakvoj je povremenoj buci riječ na Pilama. Njih i sve ostale podsjećamo kako su filmske scene, koje su prvotno bile najavljene da će biti snimane u ponedjeljak 14. veljače, snimaju danas, što je razlog da se na Pilama povremeno čuje neuobičajena buka zbog koje nema potrebe da se bilo tko od sugrađana uznemirava.

Također, Dubrovčani su već, posredstvom društvenih mreža, obaviješteni kako će danas od 17 do 1 sat po ponoći promet preko Pila biti otežan a povremeno će biti i onemogućen ulazak u Grad preko Pila te su sugrađani zamoljeni za razumijevanje i ulazak u Grad preko Buže ili Vrata od Ploča. Za navedeno su snimanje dovezena i skuppocjena vozila koja su već parkirana na zapadnom kraju Straduna, nadomak Vrata od Pila.

image
Traju pripreme za popodnevno snimanje
čitateljica

Dakle, nema mjesta zabrinutosti. Jednostavno, Grad živi i dobro je da je tako!

26. travanj 2024 08:53