StoryEditorOCM
KulturaSCENA BURSA

Dubrovačku publiku očekuje predstava "10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” u izvedbi autora/redatelja Ivana Ožegovića!

Piše Dv
25. siječnja 2023. - 11:09

Ovog petka, 27. siječnja od 20 sati na maloj Sceni Bursa zaigrat će predstava “10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života” u izvedbi autora/redatelja Ivana Ožegovića!

Romantična rock komedija prati prolazak jednog momka kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz ljubavne dogodovštine. Na komičan način se obrađuju ozbiljne i manje ozbiljne teme. Obiluje hrabrim humorom, ali ne nedostaje i upliva u filozofske vode.

Predstava je brzog tempa i time je vrlo privlačna mlađoj publici, ali ne isključuje niti stariju, pogotovo one koji su u nekoj fazi života slušali rock glazbu. Ono što ovu predstavu razlikuje od nastupa stand up komičara je snažna stilizacija pokreta tijekom cijele predstave.

U samoj srži  se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja nas prati kroz život i svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo primjetit?

26. travanj 2024 14:59