StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetništa od nastupa

Zlatko Dalić ipak neće dobiti još jednu opciju u napadu: Marko Livaja se ne priključuje reprezentaciji u lipanjskoj akciji, evo i zašto

Piše dv
6. lipnja 2022. - 15:13

Marko Livaja se ipak neće priključiti Vatrenima za lipanjske akcije u Ligi nacija. Sportske novosti doznale su da bi napadač Hajduka i Vatrenih mogao biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za nadolazeća gostovanja u Danskoj i Francuskoj, odnosno za treću i četvrtu utakmicu u novoj sezoni Lige nacija, ali od svega neće biti ništa jer usprkos negativnom testu na koronavirus, UEFA-ini protokoli to nedozvoljavaju.

Dakle, Livaja s reprezentacijom neće otputovati za Kopenhagen u kojem igramo ovoga petka, kao ni za Pariz gdje nas čeka novi okršaj sa svjetskim prvacima (sljedeći ponedjeljak).

image
Paun Paunović/Cropix

Marko je, podsjetimo, propustio prvi dio okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije zbog pozitivnog testa na COVID-19, no simptomi su iza njega. Nakon novog negativnog testa na koronu ove nedjelje organizirao proslavu rođendana kćeri Elizabeth, a sudjelovao je i na koncertu legendarnog Mate Miše Kovača koji se sinoć održao na splitskom Starom Placu.

Usprkos činjenici da se dobro osjeća i da je imao veliku želju, neće zaigrati u lipanjskim izazovima Vatrenih.

25. travanj 2024 02:40