StoryEditorOCM

Žestoke kritike za nove svjetske prvake: Argentinci su pretjerali u slavlju, najviše se priča o potezima Martineza i Aguera, pogledajte

Piše SN
19. prosinca 2022. - 07:27

Argentinci su u nedjelju zasjeli na svjetski tron, nakon 36 godina čekanja, ali i nakon spektakularnog finala koje su presudili jedanaesterci.

Ludo slavlje Lionela Messija i društva krenulo je još na travnjaku Lusail Iconic stadiona, a nedugo nakon toga nastavilo se i u svlačionici iz koje stižu kadrovi zbog kojih su se novi svjetski prvaci našli na žestokom udaru kritika - pišu Sportske novosti.

Naime, Argentinci su u ludom slavlju prešli granicu potezima usmjerenima prema dvojici francuskih reprezentativaca. Jedan od njih je i Kylian Mbappé, čovjek koji je u finalnom okršaju iza leđa Emiliana Martineza provukao čak tri lopte u 120 minuta, a onda tome dodao još jednu tijekom izvođenja jedanaesteraca.

Zanimljivo, upravo je Martinez bio glavni provokator u svlačionici te je u jednom trenutku zaustavio slavljenički ‘vlakić‘ i zatražio minutu šutnje za Mbappéa.

Drugi francuski reprezentativac koji se našao na udaru bio je Eduardo Camavinga, njega je pak izvrijeđao ‘posebni gost‘ u argentinskoj svlačionici, proslavljeni Sergio Agüero koji je tijekom Instagram prijenosa u jednom trenutku veznjaka Real Madrida nazvao ‘ku***glavim".

Bespotrebno i za svaku osudu...

13. srpanj 2024 07:31