StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTRAGEDIJA U MOSTARU

Žena gledala skokove sa Starog mosta, poskliznula se pa pala niz stijene u Neretvu i poginula

Piše Dv
31. srpnja 2023. - 10:43

Pedesetpetogodišnja A.G. iz Mostara, koja se jučer teško ozlijedila nakon što je sa starog mosta u Mostaru pala niz stijene, a potom u rijeku Neretvu, preminula je noćas u Kantonalnoj bolnici "Dr.Safet Mujić", javlja Dnevni avaz.

Nakon nesreće konstatirani su joj višestruki prijelomi te je uslijed teških tjelesnih ozljeda došlo je do komplikacija njenog zdravstvenog stanja.

Kako je rekao za portal "Avaza" dr. Mehmed Haznadar, šef Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje KB "Dr. Safet Mujić", mjere reanimacije su započele u 21 sat, no, nažalost, usprkos naporima liječnika, ona je podlegla ozljedama u 23:45 sati.

Nesretna žena je skokove promatrala u blizini dvorišnog dijela ugostiteljskog objekta s pogledom na Stari most, a u jednom trenutku se, vjerojatno, poskliznula i nekoliko puta, prilikom pada, udarila u stijene, nakon čega je pala u Neretvu.

Brzom reakcijom ekipa Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar, koji, inače, brinu o sigurnosti takmičara, ali i Hitne pomoći, odvezena je čamcem do njihovih ambulantnih kola, a potom u bolnicu.

Na licu mjesta bili su i pripadnici Policijske uprave Mostar.

02. svibanj 2024 04:53