StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPrometne zgode i nezgode

Zbog parkinga se lako gube živci, psovke su već klasika, a sad je popularno ostavljati prijeteće poruke ispod brisača. Evo kakav je odgovor dobio jedan Splićanin

Piše piše: dv
21. travnja 2022. - 09:24

Brzo gubimo strpljenje, pogotovo kad je u pitanju stanje u prometu. Nerviramo se i pjenimo na cestama, ali i kad je u pitanju (ne)propisno parkiranje vozila. Takve reakcije ne čude, jer je grad prepun bahatih vozača koji ne mare za druge.

Zato često jedini drugima ostavljamo prijeteće poruke ispod brisača, ali da pritom ne uzimamo u obzir kako postoje ljudi kojima bi samo jedno pristojno upozorenje bilo dovoljno.

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" objavljen je odgovor Splićanina, vlasnika jednog kombija kojem je susjed očito ostavljao prijeteće poruke, a da je pritom znao tko je vlasnik vozila kojem upućuje dramatične riječi, donosi Slobodna Dalmacija.

image

Na Facebook stranici 'Prometne zgode i nezgode' objavljen je odgovor Splićanina na prijeteće poruke koje je dobivao

Prometne zgode i nezgode/Facebook

Kako bi malo primirio strasti, vlasnik kombija poručio je susjedu kako su problem mogli riješiti i bez prijetećih poruka, a uz odgovor ponudio mu je i sredstvo za smirenje.

Pismo prenosimo u cijelosti:

"Ako ti toliko smeta moj kombi, nema problema, ja ga neću ostavljat na duže. Kad već znaš tko sam, mogli smo to riješiti bez prijetećih poruka, ali nema veze imam ja rješenje i za taj problem. Prijatno." Napisao je i priložio tabletice Normabela, ali "samo" od dva miligrama. Možda bi u ovoj situaciji bio bolji onaj od pet.

05. svibanj 2024 08:16