StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKakva katastrofa

Zbog laptopa izgorjela obiteljska kuća! Vatrogasci: ‘Vatra je uočena kasno, šteta je najmanje 15.000 eura‘

Piše dv
2. kolovoza 2023. - 16:47

U Jastrebarskom je u ponedjeljak došlo do velikog požara na obiteljskoj kući u kojem je izgorjela gotovo cijela unutrašnjost, objavili su vatrogasci DVD-a Jastrebarsko, prenosi Večernji list.

‘Jučer smo u jutarnjim satima izašli na požar obiteljske kuće u Radničkoj ulici. Sudjelovalo je 15 vatrogasaca sa zapovjednim, kombi i navalnim vozilom te autocisternom. Obzirom da je požar primijećen i dojavljen u visokoj fazi razvoja, šteta na kući je ogromna. Prema našim informacijama ozlijeđenih osoba nije bilo‘, napisali su pripadnici DVD-a Jastrebarsko na Facebooku.

 

Iz policije otkrivaju kako je uzrok požara vjerojatno kvar na laptopu. "31. srpnja oko 8 sati u Jastrebarskom na Radničkoj cesti, najvjerojatnije uslijed tehničkog kvara na prijenosnom računalu, u dnevnom boravku u prizemlju kuće 69-godišnjakinje izbio je požar koji se proširio na kuhinju. Izgori je namještaj i bijela tehnika u dvije prostorije. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a procjenjuje se da je materijalna šteta oko 15.000 eura‘. 

27. travanj 2024 19:22