StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTREBINJELIVE

Zatvaraju se sve škole i fakulteti u Republici Srpskoj na 21 dan

Piše PSD.
11. ožujka 2020. - 10:04
Vodstvo općine TRrevinje bilo je prinuđeno uzeti krwdit kako bi pokrpali proračunsku rupu usljed izostanka rente od HE na Trebišnjicičitatelj
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je donesena odluka da budu zatvorene sve škole i visokoškolske ustanove u Srpskoj do 30. ožujka, javlja trebinjelive.
Višković je istakao da je na današnjem sastanku zaključeno da se zabrane sva javna okupljanja, da se institucije Srpske obrate Savjetu ministara i Graničnoj policiji da vode pooštren ulazak i kontrolu ulaska osoba iz zemalja zahvaćenih koronavirusom, da zdravstvene ustanove naprave plan rada u izvanrednim okolnostima, te da se uspostavi komunikacija sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i pojedinim ambasadama kako bi se osigurala pomoć i podrška.
"Sve ovo radimo kako bi išli u susret rješavanju problema, a ne da ih rješavamo kada se oni dogode", naglasio je Višković na konferenciji za novinare.
Višković je istaknuo da situacija u Srpskoj nije dramatična i da je sve što poduzimaju institucije usmjereno na preventivu.
08. rujan 2024 19:35