StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTURBULENTAN LET OD BEOGRADA DO TIVTA

Vratar Antonio Vukojević ispričao nam je o drami Jugaša u avionu nakon udara groma: Bila je stvarno panika, ljudi su povraćali, vrištali...

Piše Anđelka Kelava
29. studenog 2021. - 14:54

Umjesto o sjajnim rezultatima na susretima u Beogradu, vaterpolisti Juga danas su češće pričali o dramatičnom letu iz Beograda prema Tivtu koji je prekinuo udar munje u zrakoplov.

Vratar Antonio Vukojević prepričao nam je kako je izgledalo tih nekoliko minuta u zrakoplovu koji se našao na meti groma:

- Krenulo je sve tako da je let već na početku kasnio nekih sat vremena, zbog nevremena u Tivtu. Čim smo poletjeli, pilot je upozorio da nas očekuju nevrijeme i jak vjetar. Sve je bilo u redu prvih dvadesetak minuta leta, a onda se dogodio udar groma u krilo. Nakon toga smo nastavili letjeti, uz stvarno nenormalne turbulencije. Valjali smo se s jedne na drugu stranu aviona, a kako je vjetar bio prejak, pilot  je podigao zrakoplov malo više. No, ljudima je dolazila muka, povraćali su, tražili vrećice...Dosta ih je i vrištalo, bila je stvarno panika. Pilot je na kraju odlučio sletjeti u Podgoricu. Veliko olakšanje smo osjetili kad smo se konačno prizemljili - prisjetio se Antonio koji sa suigračima već sutra ujutro opet sjeda u avion. Pitamo ga je li ga nakon svega strah ponovno se odlijepiti od zemlje:

- Ima još malo straha, istina je, ali mi smo sportaši, idemo dalje - zaključio je Jugov vratar.

23. travanj 2024 22:37