StoryEditorOCM

Vlasnici prisjela zadnja rezervacija. Pokazala je na što joj apartman sliči nakon dvije šporkulje: ‘Izgledale su fine...‘

Piše A. P. /sd
20. rujna 2023. - 07:11

Splićanka Katica Bajto već nekoliko godina iznajmljuje stan na Manušu. Do sada nikakvih problema nije imala s turistima, ali izgled njezina stana koji ju je dočekao nakon što su iz njega izišla dvije strankinje šokirao ju je, piše Slobodna Dalmacija.

– Ostavile su kaos u apartmanu. Mokre šugamane bacile su na kauč, posuđe razbacano po kuhinji, šporko i skoreno, ma kaos. U njemu su bile tjedan dana. Vidjela sam ih samo kad sam im otvorila stan i na prvu su mi ostavile dobar dojam koji je sada u potpunosti pokvaren – kaže nam gospođa Bajto.

Ističe kako je stan opremljen svim aparatima, potrudila se da ga uredi i da bude sve kako treba. 

image
Privatni album

– Maksimalno ga održavam i ovo je prvi put u ovih nekoliko godina što iznajmljujem da me dočekao ovakav kaos. Znala sam imati nekada neuredne goste, ali to nije ni približno ovome. Sve je bilo zapušteno, stvarno mi nije jasno kako su uopće mogle boraviti u ovome. Kako im nije smetalo – pita se naša sugovornica. 

Nije joj ni shvatljiv ovakav odnos prema tuđoj imovini.

– Jasno je meni da su one došle na godišnji uživati, ali isto tako mi nije jasan ovakav odnos prema tuđoj imovini. Postoji valjda neki red i bonton – za kraj nam govori gospođa Bajto. 

image
Privatni album
03. svibanj 2024 20:13