StoryEditor
Hrvatska i svijetNAKON LOCKDOWNA|

VIDEO/GLAVNI GRAD AUSTRALIJE POD OPSADOM: Dok su ljudi mjesecima bili zatvoreni u svoje stanove, pustu metropolu zauzeli klokani!

Piše dv
14. listopada 2021. - 11:11
Klokani na ulicama  CambereUmair Rehmat/tiktok

Gomila klokana snimljena je na ulicama Canberre, nakon što je 395 tisuća stanovnika glavnog grada Australije već mjesecima ostalo zarobljeno u svojim domovima, prenosi Daily Mail.

Građani Canberre mogli bi se neugodno iznenaditi kada danas, kada i službeno završava lockdown, izađu na ulice i shvate da grad više nije njihov. Naime, prijestolnica je ostavljena opustošena i jezivo prazna, no čini se da je dobila nove stanovnike.

Snimka iz rujna koja se pojavila na TikTok-u pokazuje kako tri klokana skakuću po centru grada. "Izgleda da je Canberra postala rezervirana za klokane", piše ispod objave.Snimka je nastala pet tjedana od početka lockdowna, a korisnike TikTok-a zabavila je činjenica da se priroda vraća u grad.Nevjerojatno je kako se priroda obnavlja", napisao je jedan korisnik, prenosi Jutarnji list.

"Invazija klokana. Klokani su trenutno više vani nego domaći ljudi", komentirao je drugi.

"Ovo je super, neka se zabave dok je tiho. Smiješno je kako se klokan zaustavio ispred znaka stop", dodala je treća korisnica.

item - id = 1134912
related id = 0 -> 1134485
14. listopad 2021 11:15