StoryEditorOCM

Uzavrela atmosfera s nastupa srpske pjevačice završila tučom, ona pobjegla u BMW-u

Piše MOZAIK SD
5. travnja 2023. - 10:11

U petak navečer tijekom nastupa pjevačice Slavke M je u kavani "Bijela Lađa" izbila masovna tuča, u kojoj su povrijeđene tri osobe, prenosi Blic.

Blic je u javnost pustio snimku kavane prije tuče, u kojoj 29-godišnja pjevačica iz Borče s osmjehom na licu zabavlja publiku s lepezom novca. Pjevala je, obilazila stolove i skupljala novac. Ipak, nedugo nakon, u prepunom je lokalu izbio fizički obračun. 

Nakon tuče je u bolnicu s teškim ozljedama primljeno troje muškaraca: Filip J. (32), Vladimir Ć. (41) i Stefan D. (33). Vladimiru je ustanovljen prijelom lubanje, a Filip i Stefan primljeni su radi ubodnih rana,

Policija je nakon incidenta uhapsila osumnjičenog Milana J., kod kojeg je pronađen nož s tragovima krvi. U policijsku stanicu dovedena je i pjevačica Slavka M., koja je zajedno s jednim od osumnjičenih nakon tuče pobjegla iz kavane u svom BMW-u, ali je ona kasnije puštena na slobodu.

– Ne znam kako je i zbog čega došlo do tuče na mom nastupu. Saslušana sam u policiji i puštena sam nakon toga, ali želim da naglasim da nisam ja bila u fokusu ove tuče, niti je ona izbila zbog mene – osvrnula se pjevačica na skandal.

23. svibanj 2024 09:37