StoryEditorOCM

Umalo nove žrtve na WCR-u Hrvatska: Potukli se na stazi i jedva izvukli živu glavu: samo 10 sekundi kasnije iza zavoja je dojurio automobil...

Piše DV/JL
23. travnja 2023. - 12:52

Društvenim mrežama dijeli se zastrašujuća snimka koja je navodno snimljena na ovogodišnjem WRC-u. Dvojica muškaraca sukobila su se na travnatoj padini uz stazu gdje su sjedili gledatelji. Obračun su prvotno pokušali zaustaviti redari, nakon čega se u njega uključilo još ljudi. Nova nesreća izbjegnuta je u posljednjem trenutku, javlja jutarnji.hr.

image

 3. WRC Croatia Rally
 

Zeljko Puhovski/Cropix

U idućem trenutku svađa se nastavila na samoj cesti, publika je vikala da dolazi auto, a čuju se i trube. Preplašena žena u uniformi redara glasno je urlala da se maknu s ceste, dok je njen kolega na samoj stazi pokušavao razdvojiti sukobljene. U cijelu priču dolazi policajac koji pokušava ljude vratiti na sigurno.

Snimka sukoba traje jednu minutu, a samo 10 sekundi nakon što su svi ljudi i predmeti sklonjeni s ceste, iza zavoja dolijeće automobil punom brzinom. Danas je zadnji dan WRC Croatia Rallyja u Hrvatskoj zbog kojeg su zatvorene pojedine ceste u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

01. listopad 2023 04:22