StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŽESTOK UDAR

Ukrajina napala Sevastopolj na Krimu: građani u panici, sjedište ruske Crnomorske flote je uništeno!

Piše dv
22. rujna 2023. - 14:04

Stožer ruske Crnomorske flote u Sevastopolju bio je izložen raketnom napadu, rekao je u petak guverner Mihail Razvožajev.

"Neprijatelj je lansirao raketni napad na sjedište flote. Fragment je pao u blizini Kazališta Lunačarski... Sve operativne službe su izašle na mjesto incidenta. Podaci o žrtvama se razjašnjavaju. Molimo ostanite mirni. I ne objavljujte fotografije i video zapise ", rekao je Razvožajev na Telegramu.

Na ulicama lučkog grada na Krimu nastala je panika, a iznad Sevastopolja nadvio se gusti crni dim.

- Rakete su nam letjele iznad glava, a onda su se čule jake eksplozije, donosi Jutarnji list.

ako je lokalni guverner Mihail Razvožajev građanima Sevastopolja zabranio da na društvene mreže objavljuju snimke napada na lučki grad, na Telegramu i Twitteru ipak je procurio nekoliko videa. Na njima se jasno vidi da je sjedište Crnomorske flote gotovo uništeno. Ukrajinski projektili pogodio je, kako se čini, točno ‘u sridu‘. Broj žrtava je još uvijek nepoznat, ali lokalni mediji navode da je desetak vozila Hitne pomoći pojurilo prema mjestu incidenta.

- Sve hitne službe stigle su na mjesto događaja. Još nemam podatke o žrtvama. Molimo ostanite mirni - rekao je Razvožajev koji je usput upozorio da je moguć još jedan napad.

- Molim vas, ne putujte u centar grada. Ne napuštajte zgrade - napisao je na Telegramu.

- Na zvuk sirene, svi koji su u blizini stožera flote trebaju krenuti prema skloništima.

27. studeni 2023 11:16