StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDa se smrznete

U susjedstvu kruže dva jeziva videa: u jednom je mladić brutalno premlaćen, a u drugom likvidiran ‘krimos‘ - sve se vidi

Piše dv
20. veljače 2024. - 17:18

Srbiju su šokirala dva nemila događaja, jedan je hladna likvidacija u Zemunu, a drugi brutalno premlaćivanje u Kragujevcu. Oba okrutna napada dogodila su se usred bijela dana.

U Kragujevcu je maskirani muškarac napao mladića koji je hodao duž parkinga, i palicom ga isprebijao po glavi. Brutalna snimka može se vidjeti OVDJE

U drugom slučaju je likvidiran Milan Šuša (33) iz Zemuna u klasičnoj „sačekuši”. Njegovu su likvidaciju snimile sigurnosne kamere postavljene na njegovoj obiteljskoj kući, u trenutku dok je zatvarao dvorišna vrata.

- Zatvarao je kapiju kad mu je prišao ubojica, praktički dotrčao do njega. U tom trenutku Šuša se okrenuo prema krvniku i pogledao cijev pištolja. Prvi hitac koji je ispalio u njega, kako se vidi na snimci, srušio ga je na zemlju, a drugi hitac u njega je ispaljen kad je već ležao na zemlji – navode izvori za beogradske medije.

Policija je, kako piše Kurir, u međuvremenu uzela sve snimke sa kamera.

image
screenshot x

- Svaki kutak kuće ubijenog pokriven je videonadzorom. Te kamere čuvaju snimke, pa su inspektori odmah uzeli sav materijal kako bi što prije došli do ubojice. Osim toga, pregledat će se snimke od ranije, ali i s okolnih zgrada kako bi se utvrdilo je li ubojica imao pomagače i gdje je pobjegao s mjesta zločina, navode. Sumnja se da je ubojica znao kada će Milan izaći iz zatvora i da ga je od tada pratio. Šuša je izašao iz zatvora samo sedam dana prije nego što je ubijen. Šuša je zbog umiješanosti u ubojstvo osuđen i odslužio je 11 godina zatvora.

28. travanj 2024 02:19