StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPod lupom javnosti

Svi se zabrinuli gdje je nestao avion s lijesom kraljice Elizabete, jedno vrijeme nije se moglo pristupiti serveru, znamo što se dogodilo!

Piše dv
13. rujna 2022. - 20:40

Servisu za praćenje letova u realnom vremenu Flightradar24 jedno vrijeme bilo je nemoguće pristupiti.

Za gužvu na servisu naime odgovorni su svi oni koji su pratili let britanskog vojnog zrakoplova koji je prevozio lijes kraljice Elizabete II. iz Edinbourgha do Londona. Zrakoplov je sletio u London netom prije 20 sati, donosi Slobodna Dalmacija.

‘Uočili smo na našem servisu veće količine pristupa od uobičajenih. Kao privremenu mjeru uveli smo ‘čekaonicu‘ kako bi se kontrolirao broj korisnika i spriječilo rušenje servisa.

Pretplatnici koji plaćaju imat će prednost pri pristupu našim uslugama.

Naši inženjeri nastavljaju marljivo raditi na daljnjem povećanju kapaciteta naših poslužitelja‘, upozorenje je na naslovnoj stranici Flightradara24.

Iza velike gužve na servisu stoji interes javnosti za praćenje leta vojnog zrakoplova koji prevozi lijes kraljice Elizabete iz Edinbourgha do Londona.

Zbog toga su se u Flightradaru dosjetili te su na Youtubeu napravili live video koji prati let zrakoplova. ‘Pogledajte naš livestream leta koji nosi lijes kraljice Elizabete II. iz Edinburgha u RAF Northolt. Polazak leta predviđen je oko 18:00 po lokalnom vremenu i trajat će oko jedan sat.

Očekujemo nastavak normalne usluge Flightradar24 po završetku leta‘, poručuju iz Flightradara.

Prije polijetanja u praćenje leta se uključilo 600 tisuća ljudi, pojasnili su sa servisa, prenosi tportal.

image
Kirsty Wigglesworth/Afp
image
Kirsty Wigglesworth/Afp
image
Ben Stansall/Afp
image
Ben Stansall/Afp
image
Ben Stansall/Afp
image
Ben Stansall/Afp
image
Kirsty Wigglesworth/Afp
image
Ben Stansall/Afp
23. svibanj 2024 17:47