StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetZanimljivo ročište

Sutkinja se na suđenju bombašu pojavila polugola, zavaljena u krevetu i s cigaretom: ‘Ja sam žena bez grudnjaka i otvorenog uma!‘

Piše dv
24. studenog 2022. - 21:12

Kolumbijska sutkinja Heidy Vivian Polania Franco, poznatija i kao Vivian Polania, suspendirana je na tri mjeseca nakon što se na sudskom ročištu, koje se održavalo preko platforme Zoom, pojavila polugola dok je zavaljena u krevetu pušila cigarete, piše Jutarnji list. 

Iako je ekscentrična sutkinja isključila kameru na svom prijenosnom računalu nakon što ju je jedan od sudionika ročišta upozorio na to da je svi mogu vidjeti u rublju, već je bilo prekasno - naime, sporan video suđenja jednom bombašu u trajanju od 33 sekunde odmah je postao viralan. Sumnja se da je Heidy možda bila i pripita tijekom bizarnog "Zoom ročišta".

Protiv nje podnesena je službena pritužba i pokrenuta je istraga nakon koje je disciplinska komisija odlučila da će 34-godišnjakinju suspendirati s posla do sredine veljače.

- Ne nalazimo nikakvo opravdanje za to što se sutkinja našla u tako jadnim uvjetima kad je u vlastitom domu imala sve pogodnosti potrebne da se pripremi za javnu raspravu koju je trebala odraditi s poštovanjem koje takav posao i zaslužuje - objasnila je komisija.

Vivian, koja se školovala na privatnom katoličkom sveučilištu i dolazi iz grada Cucute blizu granice s Venezuelom, još nije komentirala slučaj.

A dvije godine prije ovog incidenta, sutkinja Polania "obračunala" se s kritičarima koji su je napali zbog fotografija na društvenim mrežama na kojima ponosno pokazuje mišiće, tetovaže, ali i stražnjicu u tangama.

Kad je "škakljivi" materijal dospio u kolumbijske medije, pobunili su se i Vivianini šefovi tvrdeći kako "ona svojim ponašanjem dovodi u opasnost provođenje pravde utječući na povjerenje javnosti u njezinu sposobnost ispravnog obavljanja posla". Problematična sutkinja i tad je završila pod istragom zbog objavljivanja fotografija u seksi rublju.

- Nastavit ću objavljivati odvažne fotografije na svom Instagramu, ja sam žena bez grudnjaka i otvorena uma! Nisu svi suci, odvjetnici i drugi državni službenici isti. A što ću ja nositi i pokazati na svojim društvenim mrežama, to je moja odluka i neću ništa mijenjati - izjavila je tad.

09. veljača 2023 09:49