StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet‘Ne treba nam NATO‘

Susjedi nam se nastavljaju rugati zbog srušene letjelice. Ivica Dačić: ‘Hrvati nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom!‘

Piše dv
14. ožujka 2022. - 15:51

Predsjednik SPS i nositelj liste Ivica Dačić na skupu u Ivanjici ponovio je stav da je protiv ulaska u NATO, donosi Slobodna Dalmacija.

"Naša politika je jasna, mi smo rušili NATO. Na našoj listi se nalazi Zoltan Nadi koji je oborio ''nevidljivi'' F117. Kad sam već kod toga, mi smo oborili nevidljivog, a Hrvati, ne mogu ni onaj dron oboriti. Oni nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom", rekao je Dačić, prenose Nezavisne novosti.

Podsjetimo, tijekom predizbornog skupa održanog u Titelu, i predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić jučer se osvrnuo na pad letjelice u Zagrebu

- Vidim da opet pričaju kako trebamo biti dio NATO-a. Ja mislim da to ne treba biti tako. Mi imamo našu vojsku, i čuvat ćemo sami svoju zemlju i svoje nebo. Ja sam dobio uvjerenje iz vojnog vrha da bi nama bilo potrebno samo pet minuta da oborimo letjelicu, da nam se dogodilo ono što se zbilo u Zagrebu. Zato što danas imamo čime to učiniti. Imamo dežurne MiG-ove i sustave protuzračne obrane. Na to sam ponosan, i to je vaša zasluga - poručio je Vučić okupljenom mnoštvu.

06. svibanj 2024 12:28