StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetnadzorne kamere

Srpski mediji objavili dosad neviđenu snimku Mateja Periša, vjeruju da će pomoći ‘povezati‘ neke trenutke u kobnoj noći

Piše PSD
23. svibnja 2022. - 14:05
Snimka nadzornih kamera iz Beograda, napravljena u noći nestanka Mateja Periša. Špekulira se da bi mladić na snimci mogao biti MatejScreenshot Twitter

Beogradski list Blic objavio je danas video snimku na kojoj se vidi mladić kako trči pokraj Beton hale u Beogradu, a za kojeg tvrde da bi mogao biti Matej Periš. Riječ je o, navodi Blic, video snimci s nadzornih kamera u Beton hali u Beogradu, a koja je, kako tvrde, nastala iste večeri kada je Matej, iz nepoznatih razloga, napustio klub "Gotik".

Blic dodaje da se snimka prvo pojavila ovih dana na društvenim mrežama.

Na snimci se vidi kako mladić fizičkog izgleda i građe poput Mateja Periša, u majici koja odgovara onoj koju je Periš nosio u noći nestanka, trči šetalištem kod Beton hale prema Karađorđevoj ulici, prolazeći pritom pored ljudi.

Beogradski list navodi da je riječ o novom detalju koji bi mogao pomoći rasvjetljavanju dijela misterija Periševog nestanka.

Naime, Matej je prvo bio u klubu "Gotik", a snimljen je i kako pokušava zaustaviti taksi u Karađorđevoj ulici. Blic smatra da bi ova nova snimka mogla "povezati" trenutke od kad je Matej napustio klub pa do kad je pokušao uhvatiti taksi, donosi Slobodna Dalmacija.

28. svibanj 2023 02:52