StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNIČIM IZAZVAN|

SRAMOTNI DOGAĐAJ NA HVARU ŠIRI SE MREŽAMA Otočanin kantom vode zalio turista koji se bezbrižno odmarao na zidiću i fizički ga napao

Piše DV
23. rujna 2021. - 11:37

U Facebook grupi Split i oko Splita objavljena je snimka s Hvara na kojoj se vidi kako lokalac stranca zalijeva kantom vode, piše Slobodna.

Turist se odmarao na zidiću gdje je zadrijemao da bi mu u jednom trenutku prišao otočanin i s punom kantom vode bez ikakvog ga upozorenja zalio od glave do pete!  

Uz to je dobio i prijeteće poruke jer mu je čovjek koji ga je zalio govorio: 'Vozi, ajde...' pritom ga usmjeravajući prstom da ode.

Drugi je čovjek sve snimao i prevodio. Kad ih je stranac pitao zašto ga tjeraju ovaj koji ga je polio vodom, sa sunčanim naočalama, lancem oko vrata i šarenim bermudama, ga je odgurnuo. 

Na kraju je rekao: 'Prebit ću ga, prebit ću ga' na što se snimka prekida.

Iz policije su za Morski.hr rekli kako nisu imali novijih prijava o nasilničkom ponašanju te kako ovaj događaj najvjerojatnije datira iz 2017. godine.

- Policijska postaja Hvar tokom protekla 24 sata nije zaprimila dojavu niti je postupala po predmetnom događaju. Prema početnim informacijama kojima raspolažemo predmetni događaj se odvio u ljeto  2017.godine, a na okolnosti događaja izvršiti ćemo dodatne provjere, kazali su u policiji.

25. rujan 2023 23:01