StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBILA JE JEDINSTVENA

Šok za sve obožavatelje: u 54. godini umrla sjajna pjevačica i kraljica dance scene u Hrvatskoj, nezaboravna Kasandra

Piše jl
20. prosinca 2021. - 21:23

Preminula je kraljica nekadašnje CRO dance scene Davorka Ručević, u javnosti poznatija kao Kasandra, potvrđeno je Jutarnjem listu.

U nedavnom intervjuu, izjavila je da je imala endometriozu, nije mogla hodati.

Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus, a ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

Posljednji se put u javnosti pojavila 2007. kada je bila na rođendanskom slavlju bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u jednom zagrebačkom hotelu.

Na službenim stranicama zagrebačkog groblja Mirogoj stoji da je 14. prosinca ove godine pokopana osoba pod imenom Davorka Ručević, koja je preminula 3. prosinca u 54. godini.

Tamnokosa pjevačica specifičnog vokala bila je zaista kraljica dance scene devedesetih godina, da bi se kasnije povukla i živjela potpuno anonimnim životom.

Proslavila se hitom "Nisi ti jedini na svijetu", a 1994.godine nastupila je na Zadarfestu s pjesmom "Kazna".

Za pjesmu "I Gotta Feeling" snimila je spot koji se smatrao najskupljim dotad u hrvatskoj glazbenoj produkciji, a s istom pjesmom je nastupila na Zagrebfestu 1994. godine.

23. svibanj 2024 20:12