StoryEditorOCM

Sin objavio oglas koji je šokirao cijelo susjedstvo: ‘Poklanjam kuću u inat majci! Prevarila je oca‘

Piše Dv
24. ožujka 2023. - 13:08

Muškarac iz Niša objavio je na društvenim mrežama da poklanja pola obiteljske kuće koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat majci.

“Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci s kojom sam u lošim odnosima i želim njoj u inat pokloniti kuću! Odmah se piše ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uvjet je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. To možemo potpisati”, napisao je Ceki na društvenim mrežama i ostavio broj telefona kako bi ga zainteresirani mogli kontaktirati.

Ljudi su odreda šokirani ponudom, mahom osuđuju postupak sina, a pojedini ne mogu da vjeruju ni da je oglas realan.

“Odvratniju objavu ne vidjeh”; "Je l’ ti mati udovica i kako se drži"; "Ovo je strašno!", neki su od komentara.

Stiglo je i pitanje je li Ceki sagradio dio koji sada njemu pripada. 

“Naravno, ne dio, nego cijelu kuću”, odgovorio je Ceki. Naglasio je i kako su kuću gradili on i otac "kojeg je majka prevarila".

Dio pratitelja je, pak, naveo kako razumije njegove motive. Navodimo i neke od tih komentara.

“Možda mogu shvatiti. Ja sam u sličnoj situaciji, ali s bratom, 70 posto je napravljeno mojim novcem, a on ne želi podijeliti, želi sve prisvojiti. Rado bih mu poklonio da nije majku tukao i provocirao".

“Sve razumijem. Ništa nije ovo čudno. Želim vam vas mir u duši i da ostvarite to što ste zamislili. U sličnoj sam situacijii. Sve razumijem u potpunosti, samo polako, ne ide ništa silom i brzinski”.

 

16. travanj 2024 01:41