StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetAKCIJA USKOKA

Saznajemo tko je uhićen u Dubrovniku, ako mislite da je velika ‘faca‘, varate se!

Piše Ahmet Kalajdžić
27. listopada 2021. - 14:04

Međe desetcima uhićenih osoba na zagrebačkom te području srednje Dalmacije, odnosno Splita, javnost je izvješčena kako se nalazi i jedna osoba s područja Dubrovnika. Naime, u velikoj akciji USKOK-a pretraženi su poslovni i stambeni prostori tridesetjednogodišnjeg poduzetnika.

Doznali smo da su pretraženi prostori na području Montovjerne a vlasnik im je mladi kuhar (31) o kojem smo doznali i to da je riječ o osobi koja je, istina, već ranije evidentitrana u policijskoj digitalnoj kartoteci. Međutim, kaznena djela zbog kojih je evidentiran su sitne prevare i krađe, ali i drsko ponašanje zbog kojih je prijavljivan službenicima PU dubrovačko- neretvanske.

Zanimljivo je navesti i podatak kojeg smo doznali, također neslužbeno: i sami su se policijski inspektori nemalo začudili kad su vidjeli nalog kojeg su dobili iz zagrebačke Središnjice USKOK-a.

No, dodali bismo: kad je njihov posao u pitanju, čuđenju nema mjesta: dobili su zadatak kojeg su kvalitetno obavili, ali o rezultatima izvida zasad iz dubrovačke Policijske uprave ne mogu ništa iznijeti u javnost.

25. travanj 2024 15:18