StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNAKON NOĆI PRESPAVANE U AUTOBUSU

Samoborček krenuo iz Knina, putnike vraća doma u Dubrovnik! Evo kad se očekuje njihov povratak

Piše Silvia Rudinović Foto:Čitatelj
27. veljače 2023. - 12:41

Pedesetak putnika koji su jučer krenuli s dubrovačkog kolodvora u pravcu Zagreba zapelo je noćas u Kninu. Iz gradskog društva Libertas Dubrovnik kažu kako je posljednji autobus za Zagreb krenuo u nedjelju u 9 sati i imaju informaciju kako nije stigao na odredište. Trebao je stići u 17,30.

U Samoborčekovom autobusu, među ostalim putnicima su i studenti koji su se nakon praznika vraćali na svoje fakultete u Zagreb i zapeli na kninskom području. Zabrinuti roditelji javljaju kako je autobus oko podneva krenuo natrag prema Dubrovniku. Njihov se povratak u Dubrovnik očekuje oko 16 sati, kažu iz Libertasa Dubrovnik. 

Dio je putnika ranije krenuo na kninski željeznički kolodvor u nadi da će vlakom stići na odredište.

Noć su proveli u autobusu. Nije im bilo hladno, kažu roditelji, grijanje je radilo, ali nitko im nije ponudio okrjepu. Kažu, u blizini je bila benzinska postaja gdje su mogli kupiti potrebno.

Hrvatski autoklub i dalje ističe kako, zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom u Lici i Gorskom kotaru te jakom burom povremeno s olujnim i orkanskim udarima u priobalju, trenutačno nema slobodnog cestovnog pravca niti za jednu skupinu vozila iz smjera juga prema unutrašnjosti, i obrnuto.

28. listopad 2024 19:25