StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetVelika tragedija

Rukometna Hrvatska oprašta se od tragično preminulog Denisa Tota, oglasio se i njegov mlađi brat: ‘Ništa više neće biti isto bez tebe‘

Piše dv
8. travnja 2022. - 16:02

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) danas je preminuo u Skoplju, nakon što je u ranim satima u četvrtak dovezen u Klinički centar Marija Tereza bez svijesti i sa srčanim zastojem. Makedonski mediji naprije su pisali da je 27-godišnjak pretučen u jednom noćnom klubu, ali iz makedonskog MUP-a i bolnice priopćili su kako "nije bilo tragova nasilja", donosi Slobodna Dalmacija.

Dok Makedonci istražuju što se točno dogodilo, od prerano preminulog Denisa se opraštaju prijatelji, rodbina i njegovi bivši suigrači. Vijest je šokirala sve u klubu u kojem je Tot započeo karijeru, Đakovu.

"Nevjerojatno teško i neopisivo bolno je ovo pisati. Slomljena srca opraštamo se od našeg Denisa Tota. Prerano je prestalo kucati mlado srce našeg Denisa, našeg legendarnog Čenge. Počivaj u miru Božjem, Denis. Iskrena sućut obitelji od svih članova RK Đakova", napisali su na društvenim mrežama iz njegovog prvog kluba.

Denisov mlađi brat Boris također je rukometaš, vratar koji trenutno igra u Nizozemskoj. On se također od svog starijeg brata oprostio objavom na svom Facebooku:

"Prerano si nas napustio, dragi moj, počivao u miru. Ništa više neće biti isto bez tebe", napisao je Boris.

Od Tota su se porukama na društvenim mrežama oprostili i brojni hrvatski rukometaši, kao i Hrvatski rukometni savez.

Poruke sućuti stigle su i iz brojnih makedonskih klubova.

"Počivao u miru, HC Radovis izražava svoju sućut", napisali su iz Radovicsa, a iz Metalurga poručili:

"RK Metalurg i ŽRK Metalurg izražavaju iskrenu sućut obitelji i RK Butelu zbog gubitka mladog Denisa Tota, koji je preminuo danas u Kliničkom centru u Skopju."

03. svibanj 2024 11:17