StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetKONAVLJANIN U METROPOLI|

PUT ZA GRADONAČELNIČKU FOTELJU Zagrebački HDZ danas bira predsjednika između dr. Pava Kostopeča i Mislava Hermana

Piše DV
17. listopada 2021. - 10:26
Zagreb, 151021. HDZ, Gunduliceva. Kandidat za predsjednika zagrebackog HDZ-a Pavo Kostopec na konferenciji za novinare govorio je o kampanji i uzavreloj i nestabilnoj politickoj situaciji u Zagrebu. Na fotografiji: Pavo Kostopec.Ranko Suvar/Cropix

Gradski odbor HDZ-a Grada Zagreba danas bira svoje vodstvo, a jedan od kandidata za predsjednika je i Konavljanin dr. Pavo Kostopeč, kirurg u transplantacijskom timu Kliničke bolnice Merkur. Protukandidat mu je Mislav Herman, koji je u potpisima potpore skupio dvostruko više glasova, no Kostopeč već godinama kotira izvrsno u zagrebačkom HDZ-u, pa će se pravo stanje stvari vidjeti nakon prebrojavanja glasova.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba zasigurno je jedno od najatraktivnijih, ali ujedno i najodgovornijih političkih mjesta ne samo u našem glavnom gradu, već i u Hrvatskoj. Osvajanjem lokalnih izbora logično se otvara put prema mjestu gradonačelnika Zagreba.

Nakon završenih izbora u temeljnim organizacijama HDZ-a, danas se biraju predsjednik i potpredsjednici Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik.

26. travanj 2024 09:33