StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetgenije spotova

Poznati Splićanin, miljenik naše estrade, i dalje se bori za život: ‘Molim te probudi se i ustani iz kreveta...‘

Piše Scena SD
3. ožujka 2023. - 22:48

Početkom siječnja pisali smo kako se poznati splitski redatelj glazbenih spotova Žare Batinović bori za život. U bolnici je završio s upalom pluća i koronavirusa.

Nažalost, Žarino zdravstveno stanje nije bolje i još uvijek se nalazi u induciranoj komi. Njegov dobar prijatelj, skladatelj Ernest Pelaić na Facebooku je prije nekoliko dana napisao kako mu nedostaju njegove priče koje su ga znale nasmijati do suza.

- Jako mi fališ prijatelju. Molim te probudi se, ustani iz kreveta i kreni sa zajebancijom. Ovo više stvarno nema smisla... Fali mi ono tvoje: "Nabijem vas sve na k.... Usput hvala svima koji su zabrinuti i koji me svakodnevno pitaju za Žarino stanje, ali informacije koje ja dobijam redovito od njegove sestre su jedine sa kojima ja raspolažem, i koje nažalost ništa dobro za sada ne govore, nadam se da će se to promijenit uskoro na bolje. Nensi izdrži, znam da je tebi najteže, Žare je veliki borac, vraća se on sigurno - napisao je Pelaić.

Životno ugroženi redatelj u srijedu 1. ožujka imao je rođendan. Tim mu je povodom sestra Nensi na društvenim mrežama uputila emotivnu poruku, donosi Slobodna Dalmacija

- Nemam taj dar kao ti, za pisanje, al u ovom trenutku suvišne su riječi!! SRETAN TI ROĐENDAN, izbori se pa ćemo proslavit mi to onako po našemu, voli te tvoja Nensi.

Batinović je u svojoj karijeri režirao spotove za naše najveće zvijezde, poput Severine, Gibonnija, Olivera, TBF-a, Parnog Valjka, Daleke obale, Nene Belana. Za spot ‘Teške boje‘ Gorana Bare osvojio je Porina.

04. svibanj 2024 17:36