StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTEŠKO DJETINSTVO

Poznata glumica kao tinejdžerica je bila žrtva seksualnog zlostavljanja vlastitog oca: ‘Majka mi nije vjerovala. Jedva sam preživjela djetinjstvo. Stalno nas je udarao i šamarao‘

Piše DV/MOZAIK SD
15. studenog 2022. - 09:22

Melissa Dongel jedna je od najpoznatijih mladih turskih glumica, a našoj publici je najpoznatija iz serije Miriše na ljubav‘.

Ova 23-godišnjakinja trenutno uživa u slavi, uspjehu i čini se dobrom životu, ali imala je jako traumatično i teško djetinjstvo, piše Žena.

U srpnju 2021. Melissa je pokrenula sudski postupak protiv svog oca i počela preuzimati skrbništvo nad mlađom, tada 17-godišnjom sestrom. Razlog svega je poprilično šokantan - naime, glumica je kao tinejdžerica bila žrtva seksualnog zlostavljanja vlastitog oca i nije željela da njezina sestra doživi istu sudbinu, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Umorna sam od života u kojem se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Jedva sam preživjela djetinjstvo. Majka mi nije vjerovala. Rekla mi je: ‘Ne idi na policiju, zatvorit će ti oca, onda će njega pustiti, a on će tebe ubiti‘, otkrila je tužnu istinu poznata ljepotica.

Melissina majka onomad je i  javno bila priznala da ne vjeruje u kćerine navode.

Lijepa i talentirana glumica kaže da je u njihovoj kući oduvijek bilo nasilja.

-Udarao nas je i šamarao za svaku sitnicu. Slomio mi je ruku samo zato što sam išla s prijateljicom u park, ispričala je Melissa i dodala da je zlostavljanje počelo još u srednjoj školi, ali da nije mogla ranije reagirati i reći što se događa od straha.

-Nisam mogla reći jer mi je otac stalno prijetio da će prekinuti moju glumačku karijeru i da me neće pustiti u školu. Čak sam se pokušala i ubiti. Ne sjećam se koliko sam puta bila u bolnici. Tada sam požalila i pitala se: ‘Zašto si to radim?‘ Ali nisam sebi mogla pomoći - rekla je glumica, objavio je Žena.

Godinama je išla na psihoterapiju kako bi se naučila nositi s traumama.

03. svibanj 2024 10:11