StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOZNATI I DETALJI

Potresne scene s mjesta eksplozije: ‘Ozljede su teške, tri sata smo ga operirali.‘ Vlasnici kuće u šoku...

Piše vijesti sd
27. kolovoza 2023. - 19:23
Do ekplozije je došlo u prizemlju objekta koji pruža usluge udomiteljstva starijima osobama, a smrtno su stradali 85-godišnjak i 81-godišnjakinja, dok je 79-godišnjak teško ozlijeđenRanko Šuvar/Cropix

Dvije osobe starije životne dobi poginule u eksploziji eksplozivne naprave koja se dogodila u Zagrebačkoj ulici u Dugom Selu danas oko 13.30 sati. Treća osoba je teško ozlijeđena, saznaje Jutarnji.

Do ekplozije je došlo u prizemlju objekta koji pruža usluge udomiteljstva starijima osobama, a smrtno su stradali 85-godišnjak i 81-godišnjakinja, dok je 79-godišnjak teško ozlijeđen.

Ozlijeđeni muškarac zaprimljen je s teškim i po život ozbiljnim ozljedama u KB Dubrava.

Kristijan Ćupurdija, specijalist abdominalne kirurgije za Jutarnji list kaže kako je riječ o teškim tjelesnim povredama trbuha i ozljedama donjih ekstremiteta, te da je upravo završena trosatna operacija.

- Poziv iz hitne službe sam dobio u 14 sati i upravo smo završili. Ozlijede su teške, zaustavili smo krvarenje, no tek se treba vidjeti kako će se razvijati pacijentovo stanje - navodi dr.Ćupurdija.

Naime, treba vidjeti kako će organizam reagirati na veliki gubitak krvi. Inače riječ je o muškarcu starije životne dobi, od 80 godina.

Kako je izvijestila policija, u tijeku je očevid i daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja okolnosti događaja.

image

Policijski očevid na mjestu nesreće u Dugom Selu

Ranko Šuvar/Cropix
image

 Policijski očevid 

Ranko Šuvar/Cropix
image

 Policijski očevid 

Ranko Suvar/Cropix
image

 Policijski očevid 

Ranko Suvar/Cropix
image

Policijski očevid 

Ranko Suvar/Cropix
image

 Policijski očevid 

Ranko Šuvar/Cropix
04. ožujak 2024 10:44