StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNovi detalji

Policija na aerodromu privela prvoosumnjičenog za ubojstvo Denisa Tota! Čini se da je namjeravao pobjeći iz zemlje

Piše dv
13. travnja 2022. - 08:43

Kako je objavio skopski portal 24 info pozivajući se na policijske izvore, 28-godišnji Angel Georgievski, prvoosumnjičeni za ubojstvo hrvatskog rukometaša Denisa Tota, predao se policiji na području Skopja, javlja Jutarnji list.

"Ministarstvo unutarnjih poslova izvjestilo je Osnovo javno tužiteljstvo u Skopju da je osoba za kojom se tragalo na temelju istražne naredbe za sudjelovanje u istražnom postupku za krivično djelo ubojstvo po članku 123, stavak 1, u vezi s člankom 22 A. G. lišena slobode. Oosba se predala organima progona na teritoriju Skopja. Za osumnjičenog je po prijedlogu javnog tužitelija, sudac prethodnog postupka Osnovnog krivičnog suda u Skopju donio rješenje o određivanju mjere pritvora od 30 dana", navodi se u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

Prema priopćenju kojeg je jutros objavio MUP Sjeverne Makedonije, za Georgijevskim su se poduzimale intenzivne mjere i radnje i on se oko 1.20 sati predao policijskiim službenicima Operativnog tima za potrage na području skopske zračne luke. To ukazuje da je namjeravao pobjeći iz zemlje.

U priopćenju nisu navedeni detalji kako je došlo do predaje, ali kao što je poznato, za Georgijevskim je jučer bila raspisana i međunarodna tjeralica. Sada je iza rešetaka svo troje osumjičenih za ubojstvo hrvatskog rukometaša ispred skopskog noćnog kluba "Privilege" koje se dogodilo 7. travanja oko 3.30 sati.

03. svibanj 2024 10:04