StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzbog mobitela

Pokušao ju je utopiti u fontani, dvoje hrabrih spasitelja zaustavilo ga je u posljednjim trenucima: isplivala je uznemirujuća snimka, pogledajte taj herojski čin

Piše dv
12. kolovoza 2022. - 15:49

Objavljena je šokantna snimka prikazuje trenutak u kojem jedan muškarac tuče čovjeka koji pokušava utopiti ženu u javnoj fontani, javlja Daily Mail, a prenosi Slobodna Dalmacija.

 

Anonimni 52-godišnji muškarac sada se suočava s optužbama za pokušaj ubojstva jer je prošloga utorka pokušao utopiti ženu. 

Prolaznik im se ponudio da ih slika dok su bili u fontani u parku u Valenciji u Španjolskoj, a pobjegao je kada mu je muškarac pružio mobitel. Lokalni mediji javljaju kako je muškarac vjerovao da je njegova poznanica umiješana u tu krađu pa je iz tog razloga pokušao utopiti u fontani. 

Snimka tučnjave ga pokazuje kako grubo grabi ženu za kosu i gura joj glavu u vodu. Dok ga gomila moli da je pusti, on je čvrsto drži sve dok jedan muškarac u crvenoj majici ne uskoči i uhvati ga, a onda im se u fontani pridružuje i drugi spasitelj u crnome. Zajedničkim naporima dvojica hrabrih muškaraca uspijevaju otrgnuti muškarca od žene i pomoći joj da pobjegne.

 

 

 

27. studeni 2022 16:28