StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSuze radosnice

Pogledajte video eksplozije sreće u kojem ukrajinska majka dočekuje i grli svoga sina koji je oslobodio mjesto: ‘Znala sam da ćeš doći, znala sam to sine moj!‘

Piše Anita Belak Krile/SD
14. rujna 2022. - 13:02

Na brojnim videosnimkama koje se zadnjih tjedan dana dijele na društveni mrežama zabilježeno je ushićenje ukrajinskih ljudi koji sa suzama radosnicama dočekuju svoje osloboditelje na istoku zemlje. Posebno je dirljiva snimka majke koja je dočekala svog sina u mjestu kojeg je upravo oslobodila vojska Volodimira Zelenskog, piše Slobodna Dalmacija.

Na snimci koju je podijelio i portal Politico, mještanka dočekuje vojno vozilo iz kojeg izlazi njezin sin u vojnoj uniformi i skače mu u zagrljaj.

Ozarena lica, svladana emocijama grli ga i uzbuđeno govori plačući od sreće:

“Ljubavi moja, dragi moj, čekala sam te! Znala sam da ćeš doći, znala sam to, moj zlatni dječače! I cvijet mi je procvjetao, nadam se da je to dobar znak i da će ratu kraj. Sačuvala sam sve tvoje stvari i dobro ih skrila od neprijatelja".   

“Mama, izgledaš odlično kao i inače. Jako si mi nedostajala”, odgovara sin dok ju grli.

Gospođa se srdačno javlja i ostalim vojnicima, pa se potom opet vraća sinu i ne pušta ga iz zagrljaja. Pridružuju im se i drugi mještani i grle vojnike, a majka ih sve poziva na ručak.    

„Dečki napravila sam vam boršč. Što kažete na to da vas sve nahranim - ponavlja sretno.

„Bravo! Bravo! Vi ste blago naše! Tvoja mama te je čekala svaki dan - govori druga mještanka vojniku dok ga grli ispred rodne kuće. 

20. travanj 2024 00:09