StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNakon kazne Hajduku

‘Pletikosa Stipe, novi golman HNS ekipe‘: u Splitu se pojavili uvredljivi grafiti upućeni bivšem vrataru Hajduka i hrvatske reprezentacije

Piše PSD
29. prosinca 2021. - 19:03

Nakon što je Hajduk jučer saznao da će sljedeću domaću utakmicu morati igrati pred praznim tribinama zbog odluke disciplinskog suca HNL-a, Alana Klakočera, na nekoliko lokacija u Splitu pojavili su se grafiti s uvredljivim natpisima usmjereni prvenstveno prema Stipi Pletikosi, donosi Slobodna Dalmacija.

"Pletikosa Stipe novi golman HNS ekipe", "Ekipini igrač iz HNS ekipe Pletikosa Stipe", "Dok Klakočer igra Kustića nije briga", neki su od grafita koji također sadrže prekrižen logo HNS-a.

image
Duje Klarić/Cropix
image
Duje Klarić/Cropix

Bivši vratar Hajduka i hrvatske reprezentacije danas obnaša funkciju tehničkog direktora nacionalnih reprezentacija u HNS-u, a bio je vrlo važna figura u kandidaturi Marijana Kustića za mjesto čelnog čovjeka Saveza.

Podsjetimo, Klakočer je Bijele kaznio sa 70.000 kuna i jednom utakmicom bez gledatelja, što znači da bi Poljud trebao biti prazan 13. veljače, odnosno na 111. rođendan splitskog kluba, kada u goste stiže Slaven Belupo.

20. travanj 2024 06:55