StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetATRAKTIVNA ULOGA

Ovo su djevojke koje voze u autobusu Vatrene s aerodroma u uzavrelo grotlo navijača na Trgu bana Jelačića! Ana i Nikolina: Znate koliko su oni vrijedni! Ne samo financijski...

Piše Gorana Banjeglav Perković/Gloria
18. prosinca 2022. - 17:49

Nikolina i Ana Vatrene trebaju dovesti u panoramskom autobusu s početka Savske ceste na Trg bana Josipa Jelačića.

Prema podacima stranice Flightradar24 Vatreni bi u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman trebali sljetjeti u 17 sati i 14 minuta. Prije četiri godine, kad su se iz Rusije vratili sa srebrom, vozile su ih ZET-ove vozačice Ana Golomeić i Nikolina Žiljak, a ta čast pripala im je i ovaj put, piše Gloria.

Vatreni će autobusom će krenuti prema središtu grada, a vozit će ih upravo Ana i Nikolina. One Vatrene trebaju dovesti u panoramskom autobusu s početka Savske ceste na Trg bana Josipa Jelačića.

"Bila sam ponosna, ali zapravo nisam bila svjesna tko mi je u autobusu", prisjetila se Nikolina u razgovoru za Radio Sljeme događaja prije četiri godine.

Ana je dodala da posao u nedjelju žele obaviti kao treba te da je to velika odgovornost.

"Prije svega ne umanjujem vrijednost naših putnika koje prevozimo svaki dan. Ali ovo je nešto posebno zato što u podsvijesti znate koliko su oni vrijedni. Ne samo financijski. Ima to svoju određenu težinu. Biti dio toga je velika odgovornost, osobito jer se ta slika prenosi u svijet. Nije jednostavno, ali želite taj posao obaviti onako kako treba", rekla je.

image

Ana Golomejić

MARKO TODOROV/HANZA MEDIA

Nikolina je prije četiri godine postala glavna vijest jer je odbila molbu Luke Modrića da i on malo sjedne za volan autobusa.

"Luka je došao i htio je voziti. ‘Daj mi da malo vozim‘, rekao mi je, a ja sam mu odvratila da ne može. Nije odustajao. Rekla sam mu da ću mu dati ako on meni dopusti da na dvije minute uđem na teren umjesto njega. On je rekao da ne može, a ja njemu da ne mogu ni ja njemu dati. Nismo se baš našli", ispričala je.

image

Nikolina Žiljak

MARKO TODOROV/HANZA MEDIA
04. ožujak 2024 15:28