StoryEditorOCM

Otkriven uzrok smrti Ive Balog (27). Shrvani otac: ‘Cijeli svijet je obišla brodom, a skončala na ovoj smrdljivoj plaži‘

Piše JL
29. kolovoza 2023. - 10:03

Otkriven je razlog smrti 27-godišnje Ive Balog, čije je tijelo pronađeno 60 kilometara nizvodno od novosadske plaže Oficirac u Petrovaradinu, odakle je nestala.

Ivina je sestra Martina potvrdila da je srčani napad bio uzrok smrti. Dodala je i da smatra da plaže na Oficircu treba zabraniti jer predstavljaju opasnost za mlade djevojke. Nakon što je otkriveno da je Iva imala srčani napad pri ulasku u Dunav, obdukcije neće ni biti.

- Sada je to unutar obitelji, rekla je Martina za Blic.

Sprovod Ive Balog bit će održan danas u Sremskoj Kamenici.

Podsjetimo, Iva se otišla okupati u Dunavu s prijateljicom. Njezina sestra Martina je ispričala da ju je ta prijateljica ostavila samo na trenutak, a nakon toga joj se gubi svaki trag.

- Navodno su je vidjela četiri mladića kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su s njom i ona se uputila prema mjestu gdje se održavala zabava. Opisali su je u detalje - ispričala je Ivina sestra za Blic.

- Koliko smo čuli, na toj zabavi je bilo nekoliko stotina ljudi. Nevjerojatno nam je da baš nitko nije vidio da se netko utapa. Nije mogla tek tako nestati. Sigurno bi netko nešto čuo, dodala je sestra Martina.

Ivin otac Atila je rekao da je izgubio svaku nadu da mu je kći živa nakon što ga je nazvao inspektor.

- Napravili smo ogromnu pretragu i na kopnu i po vodi jer nam nitko nije potvrdio je li ona ostala u vodi ili je izašla. Paralelno smo tražili i momke koji su tvrdili da su bili s njom i bacali kamenčiće, pa neke druge napornije momke. Ma svaku informaciju koju smo dobili išli smo k njoj, međutim, kada su me zvali iz policije da mi kažu da su je našli… svaka nada je iščezla, rekao je otac za Mondo.rs, prenosi Jutarnji list.

- Nemam riječi. Cijelo svijet je obišla brodom i na kraju se utopila na ovoj smrdljivoj plaži, kaže shrvani otac.

Majka je ispričala kako se na dan nestanka Iva vratila kući nakon pet mjeseci napornog rada. Bila je presretna što je došla kući gdje su joj roditelji, brat i sestra, a veselila se i druženju s prijateljima.

25. travanj 2024 19:13