StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetBOŽO PETROV POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Opleo po premijeru, rekavši da ima tendenciju diktatorskog načina vladanja

Piše dv
6. studenog 2021. - 21:34
DV Dubrovnik, 260521 Suceljavanje kandidata, Nikole Dobroslavica i Boza Petrova, za Zupana u drugom krugu lokalnih izbora. Na fotografiji: Bozo PetrovBozo Radic/Cropix

Predsjednik MOST-a Božo Petrov pozitivan je na koronavirus. Za DNEVNIK.hr rekao je da se osjeća dobro. "Prije dva ili tri dana sam saznao da sam zaražen. Imao sam simptome, javio sam svojoj doktorici i napravio PCR test i bio sam pozitivan", rekao je.

Komentirao je nove mjere Vade: 

-Što se tiče COVID potvrda i politike koju u ovom trenutku provodi Stožer jer koliko mi vidimo ne provode stručna mišljenja nego politiku Vlade, po meni to nije nimalo dobro. Vlada treba izaći i jasno reći ljudima da određeni načini prevencije protiv koronavirusa nisu savršeno učinkoviti, ali mogu učiniti dobro i spasiti ljude od teških posljedica. Nažalost, s ovakvom politikom i lošim upravljanjem krizom stvaraju nesigurnost, bojazan i otpor kod ljudi", rekao je.

Opleo je po premijeru, rekavši da ima tendenciju diktatorskog načina vladanja, a komentirao je objavu Marina Miletića  koji poziva na otpor zbog COVID potvrda i poziva na osnivanje Sindikata. 

-Tendencije koje je premijer pokazao još prije godinu i pol, prije nego je zabilježen u Hrvatskoj prvi službeni slučaj zaraze, kada je pokušao prije bilo čega promijeniti zakon u kojem njemu ne treba ni Sabor ni predsjednik države, u kojem sam predlaže i usvaja zakone, dovoljno govori o tendencijama diktatorskog načina vladanja. Da nije nimalo odgovoran nije dobro za temeljne građanske slobode i prava. Mislim da je upravo na to aludirao kolega Miletić - rekao je Petrov.

02. svibanj 2024 19:52