StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDAN ŽALOSTI

Obitelj stradalog nogometaša Marka u bolnici kod Venecije: ‘Teška srca smo mu morali reći da je Antonela poginula‘

Piše Dv
5. listopada 2023. - 15:09

Grad Solin proglasio je podnedjeljak, 9. listopada, danom žalosti u povodu smrti 24-godišnje Antonele Baković koja je poginula u teškoj prometnoj nesreći kod Venecije.

Gradonačelnik Dalibor Ninčević potpisao je odluku o proglašenju dana žalosti i na svojoj stranici na Facebooku objavio:

- Nesretan slučaj stradavanja nadomak Venecije nikoga nije ostavio ravnodušnim, međutim posebno nas je pogodila spoznaja o tragediji koja je zadesila našu mladu sugrađanku i njezina muža.

Nažalost ugasio se mladi život vesele Antonele i njezina nerođenog djeteta, a Marko koji se i sam bori za život ostaje u velikoj tuzi i gubitku. Cijeloj obitelji, a posebno Marku ovim putem dajem izraze sućuti i potpore za životnu borbu.

Nek Bog u svoje okrilje uvede dva anđela koja su nas napustila, a Marku, dugogodišnjem nogometašu "Solina", unešićke "Zagore", RNK "Split" i trenutnom igraču mravinačke "Sloge", da snage i blagoslova.

Uz suosjećanje svih nas u ovim teškim trenucima, za ponedjeljak 9. listopada sam donio odluku o danu žalosti.

Evo i odluke gradonačelnika:

image

Grad Solin

Obitelj stradalog Marka Bakovića posjetila ga je u bolnici Mirano, nedaleko od Venecije. Kratko su smogli snage i dali izjavu Meri Tomljanović, novinarki 24sata

- Ne znam što da vam kažemo. Rečeno je i nama da mu je stanje stabilno.

On je u svjesnom stanju. Razgovarali smo s njim. Sjeća se nesreće - kratko su nam rekli shrvani roditelj. Zamolili su nas i za razumijevanje.

Kako su dodali, posjetili su ga i jučer, ali tek danas su mu, teška srca, saopćili da je njegova voljena supruga Antonela u stravičnoj nesreći izgubila život. S njim su ostali nekoliko sati, pišu 24sata.

Mladi nogometaš je smješten na odjelu intenzivne njege gdje se o njemu brine cijeli tim liječnika.

03. svibanj 2024 12:00