StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMože se žaliti

Obistinile su se Đokovićeve najcrnje slutnje: australska ministrica potvrdila da srpski tenisač neće moći ući u državu sljedeće tri godine

Piše SN
17. siječnja 2022. - 09:04

Novak Đoković je deportiran iz Australije jednoglasnom odlukom Federalnog suda te zemlje. Srpski je tenisač 11 dana pokušavao osporiti zabranu i isposlovati vizu, no na kraju ga je spomenuti sud ipak uklonio iz zemlje.

Da stvari budu još gore za srpskog tenisača, obistinile su se i najcrnje slutnje i izgleda da neće moći u Australiju iduće tri godine. To je potvrdila i ministrica unutarnjih poslova Australije Karen Andrews na jutarnjem programu jedne od tamošnjih televizija, prenose Sportske novosti.

Đoković tako tri godine neće imati priliku osvojiti i svoj 10. Australian Open, a najranije će to moći pokušati 2025. godine kada će imati 37 godina i pitanje je hoće li još uvijek aktivno igrati tenis. Srbin ima pravo na žalbu na ovu odluku.

Inače, Đoković je rano jutros stigao u Dubai, odakle je odmah nastavio prema Beogradu, gdje mu se oko podneva sprema veliki doček.

20. travanj 2024 06:51