StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetNAJTEŽI TRENUCI

‘Nikolina je neutješna nakon obdukcije supruga Vidoje. Stalno plače, prekinula je izgradnju vile u Zagrebu‘

Piše Dv
9. lipnja 2022. - 09:39

Poznata voditeljica Nikolina Pišek navodno je posebno bila potresena rezultatima obdukcije njezina pokojnog supruga Vidoja Ristovića, a za njih je čula od novinara, prenosi Kurir.

image

Nikolina Ristović

Peđa Milosavljević/Cropix

"Vijest da je Vidoje preminuo i način na koji se to dogodilo je Nikolinu u prvom trenutku toliko šokirala da ona nije znala gdje se nalazi. Sprovod i svi ti događaji su joj prošli u nekom polubunilu, jednostavno kao da je bila druga osoba. Iako su mnogi komentirali da ne izgleda kao klasična ucviljena udovica, ona je tugu nosila u sebi i dostojanstveno, kakva je uvijek i bila. Ipak, kad je sprovod završio i kad se vratila u Zagreb, sve joj se skupilo. Iako joj je kći velika utjeha i puno joj znači to što je uz nju, ona je jako tužna. Neprestano plače i gleda zajedničke fotografije s Vidojem. Puno joj znače te uspomene. Najteže joj pada pomisao da se sada nema na koga osloniti kao što je to bio slučaj kad je Ristović bio živ", ispričao je izvor za Kurir.

image

Nikolina Ristović

Peđa Milosavljević/Cropix

Srpski medij navodi da su njezini prijatelji izjavili kako svakodnevno gleda fotografije sprovoda i cvijeća. "Ona stalno gleda te fotografije vijenaca, buketa. To je toliko potresno. Samo plače i doziva Vidoja. To ju je baš slomilo. Ona je stopirala i sve radove na novoj vili u Zagrebu, nije joj ni do čega i ne želi se uopće time baviti. Više joj ništa nije važno sad kad nema njenog Vidoja", otkriva izvor, piše Jutarnji list.

Rezultati obdukcije Vidoja Ristovića pokazali su da je umro zbog upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla, te da je bio u stanju teške alkoholiziranosti i pod utjecajem lijekova iz grupe sedativa.

19. travanj 2024 16:00