StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetFekalije na plaži?

Neumu ovo nije trebalo, snimka prljavoga mora rastjeruje turiste: Kao da se kupam u septičkoj jami

Piše dv
23. kolovoza 2023. - 20:55

Neum je izlaz Bosne i Hercegovine na more te najveće i najpoznatije BiH ljetovalište, koje privlači i turiste iz drugih država.

Međutim nedavna snimka na TikToku, koja pokazuje prljavštinu u moru i koja je brzo postala viralna, neće se svidjeti tamošnjim ljudima koji se bave turizmom.

Na snimci s opisom "Druga strana Neuma" može se vidjeti gomila morske trave, granja i mulja koji su se našli blizu kopna. A neki tvrde da tu ima i fekalija iz naselja koje idu direktno u more.

Iako se u videu mogu videti turisti koji pokušavaju sve to izvući iz mora, mnogi su postavili pitanje da li baš svakom smeta prljavština u moru, jer je bilo i onih koji su opušteno uživali u odmoru, piše Blic.

Nisu izostali ni komentari ispod videa.

"Neum jest u mojoj državi, ali ne volim se ići tamo kupati jer je isto kao da se kupam u septičkoj jami", "Ljudi ne shvaćaju da fekalije od naselja idu u more", "Sve je to priroda", "Care, toga ima i na Bahamima ", dio je komentara.

Kupače koji misle da je sve to priroda i opušteno se brčaku u takvom okruženju, video neće pokolebati. Na žalost turističke branše Neuma, bit će i onih koji ne očekuju takav sadržaj za svoj novac i žele znati što se i zašto događa s morem.

26. travanj 2024 13:16