StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetpazi, grize!

Ne diraj Hrvata dok spava: Strojovođa vlaka u Münchenu probudio 52-godišnjaka pa završio na Hitnoj pomoći. Doživio je šok!

Piše DV/PSD
25. rujna 2022. - 12:35

Strojovođa vlaka S7, koji je u petak rano ujutro (23. rujna) u Münchenu provjerio S-Bahn na zadnjoj stanici, zatekao je mušku osobu kako spava. No kada ga je probudio, između ostalog, je fizički napadnut i izgrižen - javlja Fenix.ba.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, strojovođa (42) je oko 01.45 sati zatekao uspavanu osobu i probudio je. No, probuđeni 52-godišnji Hrvat sigurno je nešto krivo shvatio. Iznenada, muškarac koji živi u Ickingu, okrug Bad Tölz-Wolfratshausen (Gornja Bavarska) udario je zaposlenika DB-a, ugrizao ga za ruku i udario ga u lice.

Uspio je pobjeći, iako ga je prvo jurio 21-godišnji putnik koji ga je također oborio na tlo.

image
AFP

U sklopu lokalne potrage, službenici bavarske državne policije uspjeli su locirati 52-godišnjaka, uhititi ga i predati saveznoj policiji. Protiv Hrvata sada vode istragu zbog fizičkog napada. Mogao je napustiti stanicu Ostbahnhof nakon završetka policijskog očevida.

Za strojovođu je zatražena liječnička pomoć koja mu je ukazana na licu mjesta i pušten je kući jer je doživio šok, navodi policija u priopćenju.

25. travanj 2024 17:48