StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetTRENER SVIH TRENERA |

Nakon što je zabrinuo naciju izjavom da je jako bolestan Ćiro Blažević poručio: ‘Nije to ništa strašno, primam terapiju i nadam se da će biti dobro‘

Piše Slaven Alfirević /SD
5. rujna 2021. - 11:37

Ćiro Blažević, trener svih trenera zabrinuo naciju, u razgovoru sa Slovencima, koji ga kao i svi često zovu i propitkuju da im komentira ovo i ono, a posebno sad prije nogometne utakmice protiv Hrvatske, što se igra u utorak u Splitu, rekao je:

Zbogom moji Slovenci, ja sam jako, jako bolestan... - što bi značilo da se počeo opraštati.

Dovoljan razlog za uzbunu da ga zovemo, raspitamo se, najbolje da nam sam Ćiro kaže što se zbiva, nego da idemo okolo kole, piše Slobodna Dalmacija.

- Ma, hvala ti sine moj, na brizi... Ima nekih problema, ali nije to još ništa strašno. Primam terapiju i nadam se da će biti dobro - govorio je dobre volje, baš kao i u petak kad smo ga nazvali da ga pitamo o oproštaju Marija Mandžukića i kad nije dao naslutiti da se nešto ružno sprema...

Blažević ima 86 godina, imao je i zdravstvenih problema, još 2004. nakon Eura u Portugalu gdje je bio kao novinski komentator (izbornik je bio Otto Barić), operirao je prostatu.

Bilo nam je drago čuti ga kao i uvijek u relativno dobru raspoloženju i optimizam ga nije napustio, očito je Slovencima dao "vijest prije vijesti" ili je na trenutak bio depresivan.

Tek, ima još dana Ćiro: budi nam zdrav i veseo!

27. travanj 2024 15:29