StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetrolls royce među trakorima

Najskuplji Fendt na sajmu u Gudovcu prodan u ‘tren oka‘! Pogledajte koliko ga je platio poljoprivrednik iz Baranje

Piše dv
25. ožujka 2023. - 17:14

Gotovo da i nema poljoprivrednika koji je došao na gudovački sajam, a koji nije zastao pored Fendtovih traktora. Mnogi će priznati da je san svakog pravog poljoprivrednika imati upravo Fendt na dvorištu. A kako ekipa s izlagačkog prostora kaže: "Oni su tu da ostvare svaki san svojih klijenata koji im se uvijek iznova vraćaju. Jednom Fendt – uvijek Fendt".

Toga se vjerojatno drži i poljoprivrednik iz Osječko – baranjske županije koji će uskoro biti vlasnik najskupljeg traktora izloženog na Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu, piše Moj Portal.

- Još moramo riješiti neke formalnosti, ali da, ovaj traktor marke Fendt koji vidite ispred sebe i koji je najskuplji traktor na sajmu ima svojeg vlasnika, potvrdio nam je Emil Vranješ iz Inter Agrar Mehanizacije. Ono što je dodatno naglasio i što bi volio da ljudi znaju jest da nije najvažnija informacija da je riječ o najskupljem traktoru, već što sve nudi i omogućava zahvaljujući opremi i najmodernijim karakteristikama.

Cijena ovog limenog ljubimca kojeg su poljoprivrednici na sajmu s uzdasima promatrali, a u kojeg je sjela i Jelena Rozga prilikom otvorenja jednog od salona. zavisi o puno faktora, količini opreme i slično.

Neslužbeno smo doznali kako je riječ o iznosu od 450 tisuća eura i to bez PDV-a, donosi Moj Poral.

-

02. svibanj 2024 17:05