StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet‘euro je sve uništio‘

Muškarac objavio račun iz kafića na Hvaru i požalio se na cijene: ‘Da me vi ubijete ili da se sam?‘ No ovakve odgovore vjerojatno nije očekivao

Piše dv
1. kolovoza 2022. - 12:05

"18 kuna za Cedevitu?! J***te bila je prije par godina osam kuna. Euro je sve uništio", požalio se autor objave na Redditu. "Da me vi ubijete ili da se sam?"

image

Račun na Hvaru

Screenshot/Reddit

- Jesi ti to ozbiljno na Hvaru platio nešto manje od sto kuna? I još se žališ? Cedevita je 8 kuna koštala ima 10 godina, i to bez računa - pozvao ga je netko na "reality check", donosi Slobodna Dalmacija.

- Kupi Colu i Cedevitu u trgovini drugi put i sjedi na neki zidić s pogledom na more. J***š kafice lopovske - uputio ga je netko drugi.

- Cedevita je godinama 12 do 14 kuna, šta više možeš igdje popit za osam kuna, ni mineralnu - ispravio ga je još jedan od korisnika.

- Daj ajde, to se zaokruži na sto, u redu je - podbada ga netko.

- Pa kaj naručuješ ak' nisi voljan platit, nije ti konobar utoku u glavu uperio i naredio ti da uzmeš dva soka za 50 kuna! Ali da, imaš pravo, stvarno preskupo - uputio mu je jedan od korisnika kritiku, ali i razumijevanje.

Računi s (neopravdano) visokim iznosima nižu se iz tjedna u tjedan i gotovo nikoga više ne iznenađuju. A što reći, kad drugi put sjednete na kavu, prvo pažljivo promotrite cjenik. Za prolivenim mlijekom se ne plače... 

25. travanj 2024 06:34