StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPREDIZBORNA GODINA

Mostovac Marin Miletić opleo po vladajućima i stao uz huligane: ‘Znate li zašto su Plenković i Grlić Radman izdali Hrvate u Ateni?‘

Piše dv
13. kolovoza 2023. - 10:36

Krvavi neredi u kojima su sudjelovali navijači Dinama i AEK-a u Ateni u noći s ponedjeljka na utorak, a u kojima je poginuo 29-godišnji navijač AEK-a, već danima ne prestaju plijeniti pažnju domaće i grčke javnosti.

Mostov saborski zastupnik Marin Miletić tako je iskoristio situaciju s navijačima u Grčkoj kako bi napao vladajuće, a BBB-ovcima je preko TikToka dao podršku, donosi Jutarnji list

"Zašto su izdani BBB u Ateni? Mediji ih difamiraju, etiketiraju i najžešće napadaju, skaču po glavi BBB-ima. Želim na početku biti jasan - tko god me pozna, zna da ne odobravam nikakvo paljenje, lupetanje po glavama i ostalo. To uopće nije ovdje pitanje. Pitanje je sljedeće - ako je Republika Hrvatska na čelu s Plenkovićem, Grlić-Radmanom i s Možemo pokrenula najveću diplomatsku akciju i spasila hrvatske građane koji su bili uhićeni pod najtežim optužbama za krijumčarenje djece, kupovanje djece iz Konga… Namjerno povlačim ovu analogiju. Sada imamo BBB-e u Ateni koji su prepušteni sami sebi. Kažu, otišli su tamo, a nisu smjeli. Pa s 20 godina i ja bih otišao sa svojom Rijekom na kraj svijeta. Ali oni (grčki mediji op.a.) su lagali da su BBB ozlijedili 13-godišnjakinju, da su ubili Grka, ispalo je da je Grk ubio Grka, a saznali smo i da je sedmero Bad Blue Boysa izbodeno nožem. Da su u policiji, da im nije pružena nikakva skrb. Da nikakvu pravnu, diplomatsku pomoć nemaju od Hrvatske", rekao je Miletić i nastavio:

"Andrej Plenković, Grlić-Radman, znate li zašto su oni izdali Hrvate u Ateni? Zato što to nije njihova ekipica. To je ekipica koja bi sutra, ne dao Bog da dođe do rata, stali na branik domovine. A Plenković, Grlić-Radman i ta ekipa koja se pravdala da su anemični, oni bi i danas bježali po hodnicima ili podrumima dalekog Bruxellesa."

Nije u redu, nije pošteno, nije pravedno da se momcima u Ateni ne pruži svaka pomoć koja se pružila drugim Hrvatima u dalekom Kongu. Sloboda navijačima", zaključio je na kraju Miletić.

28. travanj 2024 09:28