StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetDOBRE VIJESTI|

NESLUŽBENO DOZNAJEMO Jennifer Walsh van je životne opasnosti. Nastradala je posegnuvši za nečim preko balkona na zabavi prijatelja...

Piše Dubrovački vjesnik
7. listopada 2021. - 09:32

Kako Dubrovački neslužbeno doznaje, Jennifer Walsh, 22-godišnja bankarica iz Škotske, nakon pada i teških ozljeda te inducirane kome je stabilno i budna je! Ipak, takve ozljede ne dozvoljavaju pretjerano veselje, treba biti strpljiv, nade ima - govore naši izvori.

-Kad je dovezena u bolnicu stanje je bilo kritično, imala je jako tešku operaciju s neizvjesnim ishodom, ali je ipak na kraju sve završilo u redu. Budna je, ali nakon tako teških ozljeda za sve je potrebno vremena, operacija je bila teška, zahtjevna i dugotrajna. Iako su još moguće komplikacije, van je životne opasnosti, no svakako će imati posljedice. Pred njom je dug oporavak - neslužbeno doznaje Dubrovački.

Naši izvori govore i da je Jennifer inače bila smještena u Župi dubrovačkoj, no tu noć imala je zabavu s prijateljima na Pločama koji su tamo bili smješteni. Dok su oni bili na taraci, Jennifer je navodno nešto ispalo preko balkona, pa je u pokušaju da to zadrži, naglo se nagnuvši pala preko balkona. Kako doznajemo, pala je s visine od tri i pol metra.

Podsjetimo, odlučila je svoj godišnji odmor provesti u Dubrovniku, no ono što je trebalo biti lijepo putovanje, završilo je kobno. Kako pišu strani mediji, bankarica iz Edinburga nesretno je pala s balkona u Dubrovniku te je stavljena u medicinski induciranu komu nakon operacije na mozgu.

Zadobila je dva prijeloma lubanje, krvarenje na području mozga, slomljenu ključnu kost, probušeno plućno krilo, prijelom ručnog zgloba, a slomila je i sva rebra na lijevoj strani tijela. Hitno je prevezena u bolnicu gdje je završila na operaciji mozga, s obzirom da je pala u komu nakon incidenta.

Njezini su roditelji doputovali u Hrvatsku kako bi bili uz svoju kćer u bolnici, a njezina sestra Sara Walsh pokrenula je fundraising kampanju koja bi im trebala pomoći prikupiti sredstva za trošak liječenja, s obzirom da Jennifer Walsh nije imala putno zdravstveno osiguranje. Za sada su prikupili nešto više od 32 tisuće funti od planiranih 35 tisuća, očekujući ogromne troškove liječenja.

Sara je na Instagramu napisala da su posljednja četiri dana 'najgori dani u životu njezine obitelji.'

Kako je došlo do pada, što se točno dogodilo, još se istražuje. Poznato je samo da je na odmoru bila u apartmanu na dubrovačkom području.

22. travanj 2024 23:58