StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetmnogo mlađi

Miro Bulj objavio je fotografiju nastalu 1995. godine u Kninu, jedva smo ga prepoznali: ‘Ponosan sam...‘

Piše dv
4. kolovoza 2022. - 21:37

Sinjski gradonačelnik Miro Bulj na svojem Facebooku je objavio fotografiju koja je 1995. godine nastala na tvrđavi u Kninu. Na ovaj simboličan način prisjetio se Oluje, donosi Slobodna Dalmacija.

- Ponosan sam što sam kao hrvatski vojnik, pripadnik 4. GBR HV sudjelovao u VRO “OLUJA", kao i svim operacijama koje su prethodile toj kruni i završnom činu oslobađanja Domovine. Oluja je besprijekorno čista, operativno i taktički vrhunski izvedena, jednom riječju VELIČANSTVENA.  Nikad neću zaboraviti te dane ponosa i slave i uspomene oslobođenja grada Knina od velikosrpskog agresora. Hrvatsku smo oslobodili, ali je još uvijek nismo uredili. Taj posao nas još čeka i tu želim dati cijelog sebe kao što smo se moji suborci i ja dali cijeli onda kad je bilo najpotrebnije! Hrvatskom narodu, suborcima, obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja - napisao je prvi čovjek Sinja koji se i sam ovih dana sprema na veliku proslavu Alke. 

Sinjski čelnik na fotografiji je gotovo 30 godina mlađi, a s radošću se prijestio i tih dana na koje je, kako kaže, posebno ponosan. 

20. travanj 2024 04:46